• presentatieborden
 • projectieschermen
 • papiervernietigers
 • lamineerapparatuur
Uw online specialist
in visuele presentatiesystemen!
 • Schrijven op de muur
 • Papiervernietigers & Shredders

top 10 vragen whiteboards

Veel gestelde vragen over whiteboards.

In de loop van de tijd valt op dat bepaalde vragen vaker voorbij komen. Daarom staat er op whiteboardshop een blog artikel met de meest gestelde vragen aangaande whiteboards in het algemeen.

Ook benieuwd op welke vragen wij daar antwoord geven?

Bekijk hier het whiteboard blog.

Hoe reinig je een whiteboard

Hoe krijg ik mijn whiteboard schoon

Een veel gehoorde vraag bij ons is: Hoe krijg ik mijn whiteboard weer echt schoon?

Om deze vraag te beantwoorden is het van belang dat je eerst begrijpt hoe het whiteboard zo vies is geworden dat je deze vraag moet stellen.

Bij het schrijven en wissen op een whiteboard blijft vaak een residu / waas aan inkt achter op het bordoppervlak. In de meeste gevallen komt dit door te snel wissen of door een vuile wisser. Inkt van een whiteboardmarker dient goed droog te zijn alvorens deze gewist kan worden. Is de inkt niet droog dan zal de inkt uitgesmeerd worden door het "wissen" in plaats van dat het van het bord af gaat. Is de inkt droog, maar is de wisser reeds erg vervuild met inkt dan kan ook deze inkt geactiveerd worden en opnieuw uitgesmeerd worden over het oppervlak van het whiteboard. Wij adviseren dan ook om een microvezeldoek te gebruiken in plaats van de traditionele wissers.

Hoe reinig ik het whiteboard

Gewoon wissen tijdens het schrijven is niet voldoende om te voorkomen dat je whiteboard zo'n vervelende inktwaas krijgt. Daarom adviseren wij om tenmiste wekelijks je bordoppervlak te reinigen met een whiteboard reinigingsspray. Die speciale spray verwijdert de vervelende waas van het whiteboard.

Een belangrijk detail hierbij is dat je de spray niet van het bord moet vegen met een vuile wisser of microvezeldoek. Doe je dit wel dan zal de oude droge inkt in die wissers geactiveerd worden en weer over het oppervlak uitgesmeerd worden.

Reinig je whiteboard dan ook het liefst met microvezledoeken en gebuik je de spray pak dan eerst een nieuwe / schone microvezeldoek voor het beste resultaat.


Whiteboard wand systeem

Heb jij een loze wand?

Het presenteren is door de Corona compleet aan het veranderen. Het belang van ruimte om te kunnen presenteren is groter dan ooit.

Heb jij een loze wand waarop je een whiteboard wilt hebben geplaatst dan zijn de mogelijkheden bijna grenzenloos. Kies ook voor een whiteboardwand.

Hele whiteboardwand of een deel?

Of het nu gaat om een hele wand, een speciale afmeting, een bedrukt whiteboard of een speciale vorm, wij kunnen het allemaal. De nieuwste serie whiteboards zijn bijna naadloos te monteren en vormen een waar sierraad aan de wand. Kies je dan ook nog eens voor een speciale uitsnede in de vorm van een skyline of bijvoorbeeld het bedrijfslogo dan is het whiteboard naast efficient ook nog eens een echte eye catcher.

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Ervaar ook de mogelijkheden van deze prachtige whiteboardwanden.

20 september: Vandaag landelijke 24-uurstaking PostNL

Bij IFM-Ecom hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij versturen niet met PostNL en kunnen dan ook gewoon conform verwachtingen uitleveren. Let wel goed op met het eventueel retourneren want dat loopt wellicht vertrging op en dan kan een retour buiten de wettelijke termijn vallen. Neem in zo'n geval direct contact met ons op.

Tot 10% korting op alle Smit Visual producten

Producent Smit Visual, 40 jaar whiteboards uit Nederland

Smit Visual bestaat 40 jaar. Al die tijd produceert het Nederlandse bedrijf whiteboards, prikborden en andere presentatiemiddelen lokaal in eigen land. Daardoor staat het Smit Visual bekend om de hoogste kwaliteitstandaard en flexibiliteit in maatwerk.

Daarnaast heeft Smit Visual door eigen productie zaken als goede arbeidsomstandigheden en duurzaamheid zelf in de hand. Er wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd en de organisatie loopt voorop als het gaat om milieucertificeringen.

Tot en met 31 mei ontvangt u 10% korting op alle Smit Visual en Chameleon (Smit Visual’s productlijn met innovatieve frameloze whiteboards en prikborden) producten die wij aanbieden.

Alle prijzen zijn hiervoor alvast voor u herberekend! U ziet dus direct de actieprijs online staan! Profiteer in April en Mei van deze jubileum actie op bijvoorbeeld: Whiteboards, Prikborden, Krijtborden, Planborden & Flipovers

Verhuizing een feit

Zoals al eerder vermeld waren wij druk bezig met het uitbreiden van onze faciliteiten. Een druk project met een doelstelling voor opening voor de kerstdagen 2017. Het is gelukt de bouw is voorbij en we zijn per heden gevestigd op ons nieuwe adres.

Het resultaat is precies geworden zoasl we voor ogen hadden en zelfs beter. Ons nieuwe kantoor en magazijn biedt ruimte voor de expansie en komt het werkproces ten goede.

Vanaf heden is ons magazijn te vinden op onderstaande adres:

IFM-Ecom
Magazijn
Lange Baan 12
8331 LW Steenwijk

Wilt u wat afhalen neem dan wel vooraf contact met ons op. Niet al onze producten liggen in dit magazijn.

Eervolle vermelding op Offipedia

IFM-Ecom wordt met een eervolle en zeer treffende tekst vermeld op 1 van de meest vooraanstaande branche sites.

Offipedia is het platform voor de kantoorartikelen branche. En dat is precies de branche waarin wij met onze webwinkels actief in zijn.

Lees het hele stuk op Offipedia: http://nl.offipedia.org/wiki/ifm_ecom

Zakelijk en Particulier:

IFM-Ecom begon ooit gericht op particulieren, maar al snel bleek dat er ook b2b een grote kans lag voor ons. Nu zijn we niet meer weg te denken uit de markt. Met een resectabel marktaandeel leveren wij aan particulieren, kleine- middelgrote en grote ondernemingen. Waarbij namen als Adidas, NIKE, Philips, UPC/ZIGGO en diverse ministeries niet misstaan als klant.


Wereldbollen van kurk, beprikbaar en draaibaar

Wereldbol beprikbaar en roterend

Deze wereldbollen met een doorsnede van 14cm of 25cm zijn gemaakt van bedrukt kurk. Leuk om aan te geven waar je bent geweest of waar je nog heen wilt gaan. De beprikbare wereldbol kan vrij draaien over de RVS as van de voet.

Dit is echt een leuk kado om te geven, maar ook om te krijgen natuurlijk!

Bestel hier de 14cm wereldbol van kurk

Bestel hier de 25cm wereldbol van kurk

CASHBACK actie op Shredders

Profiteer nu tot 31-12-2016 van de cashback actie op shredders1

Tot 31-12-2016 kunt u profiteren van korting in de vorm geld terug via de fabrikant! Bekijk hier het hele assortiment of selecteer hieronder de gewenste shredder.

Auto+ 100 € 25,- Terug  Auto+ 200 € 40,- Terug  Auto+ 300 € 65,- Terug  Auto+ 500 € 85,- Terug


Winnaar Diner Bon Q3 2016

Wij feliciteren W. Kuijpers met de Dinercheque t.w.v. € 50,00!

De door u ingevoerde review is geselecteerd voor de Dinercheque van Q3. De Dinercheque wordt vandaag (4/10/2016) naar u verzonden!

Schrijf ook een review over uw ervaring en maak ieder kwartaal kans op deze Dinercheque t.w.v. € 50,00.

Betrof order 49784 van W. Kuijpers.

#dinercheque #review #ifmecom #whiteboardshop

Gekleurde prikborden!

Prikborden in alle kleuren!


Eindelijk is er dan weer eens wat nieuws op het gebied van de prikborden. Na jaren dezelfde standaard kleuren verkocht te hebben zijn de prikborden nu ook verkrijgbaar in fraaie kleuren zoals:

 • Oranje prikbord
 • Groen prikbord
 • Lime prikbord
 • Rood prikbord
 • Wit prikbord
 • Zwart prikbord
 • Beige prikbord
 • Lila prikbord

Vraag om de juiste kleur te bepalen gerust even een kleurstaal map op en selecteer eenvoudig de juiste kleur. Kijk nu op www.prikbordshop.nl

Prikborden in alle kleuren

Nu ook lease mogelijkheden

Veelvuldig krijgen wij vragen om grotere projecten met digitale whiteboards en touchscreens in gespreide termijn te factureren of om grote papiervernietigers in een lease contract aan te bieden.


Vanaf nu kunt u hier bij ons dan ook gebruik van maken. Wij bieden nu een lease mogelijkheid aan. Door de online calculator kunt u eenvoudig berekenen wat dit voor u zou betekenen.Schenking aan Stichting Dierentehuis Midden-Holland

Stichting Dierentehuis Midden-Holland stuurde ons een mail met de vraag of wij ze wellicht konden helpen aan twee whiteboards. Deze wiilden ze gebruiken voor het ophangen van de blaadjes met foto's en informatie van de dieren die een nieuw baasje zoeken.

Nu dragen wij dieren een warm hart toe en konden wij dus niet anders dan gehoor geven aan dit verzoek. Wij hebben in dit geval twee whiteboards en een prikbord van vilt geschonken.

Een zeer positieve en leuke reactie van Stichting Dierentehuis Midden-Holland vindt u op onze facebook pagina 

IFM-Ecom met NAGA op Paperworld 2013

Eind Januari was het weer een feit PAPERWORLD één van de grootste beursen in europa op het gebied van kantoorartikelen en Papierwaren.

Ook dit jaar heeft IFM-Ecom in samenwerking met NAGA een zeer fraaie stand gerealiseerd. Deze keer waren het vooral een aantale nieuwe kleuren, een paar nieuwe planborden en de glazen fotolijstjes die de show stalen.

Naast een aantal mooie nieuwe kleuren glassboards hebben we nu ook in de grotere maten diverse extra kleuren.

Wilt u meer weten over het assortiment neemt u dan contact op met onze klantenservice via mail: cs@ifm-ecom.nl of bel met ons kantoor.

Direct de glassboards kopen?

Glazen fotolijstjes in diverse kleuren

Nieuw in ons assortiment:

07-07-2012 Deze week zijn de langverwachte glazen fotolijstjes binnen gekomen in ons magazijn. Deze leuke fotolijstjes passen perfect bij de glazen schrijfborden en zijn leuk als cadeau of gewoon voor eigen gebruik.

Afmetingen:

De glazen fotolijstjes hebben een afmeting van 23x18cm of 18x23cm het is maar net of u het fotolijstjes horizontaal of verticaal wenst te plaatsen. Het lijstje is gemaakt voor foto's van 10x15cm.

U vindt de fotolijstjes op memoborddeal.nl en op de speciale glassboard website!

IFM-Ecom officieel distributeur Millarco

MILLARCO kiest voor IFM-Ecom

22-6-2012 IFM-Ecom, specialist in visuele presentatiemiddelen met online webshops in oa whiteboards, prikborden en diverse andere producten, heeft een overeenkomst gesloten met  MILLARCO voor het ToolZone concept. Met deze overeenkomst gaat IFM-Ecom zich nog meer focussen op het BtB retail kanaal en brengt IFM Ecom een geheel nieuw retail concept op de Nederlandse markt.

Totaal concept gereedschappen

Dit nieuwe en eigentijdse concept is precies wat de retailers van nu nodig hebben. Het past in ieder winkelbeeld en is modulair samen te stellen. Door de veelzijdigheid aan producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen is het een concept dat gegarandeerd hoge omloopsnelheden, aantrekkelijke marges en substantieële omzetverhoging beloofd.

Wederverkoper worden?

Wil u meer weten over dit unieke concept neemt u dan contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen u alle ins en outs vertellen en komen graag bij u langs voor een afspraak.

Om wederverkoper te worden kunt u out of the box denken! Zo maakt het niet uit of u nu een kleine zelfstandige bent of bent aangesloten bij een grote retail organisatie! Ook de branche waarin u zich begeeft is niet belangrijk! De producten in dit concept zijn de zogeheten broodjes van de bakker en die kan iedereen verkopen!

Het hoge impuls aankoopkarakter van de producten maken het geschikt voor bijna ieder verkoopkanaal.


IFM-Ecom | inkoop@ifm-ecom.nl | Tel 013 - 57 84 230

NIEUW: Prikbord met kaart van Europa

Prikbord Europa nieuw op Prikbordshop.nl

Na de succesvolle introductie van het prikbord met wereldkaart is het assortiment beprikbare kaarten uitgebreid met de berpikbare kaart van Europa. Net als bij het prikbord met wereldkaart is het prikbord Europa gemaakt op een kurken ondergrond. U kunt de kaart dus gewoon gebruiken alsof het een normaal prikbord is.

Dit prikbord met kaart van Europa is voorzien van een zilverkleurige houten lijst. Het prikbord Europa wordt geleverd inclusief 10 gekleurde vlagspelden en ophangoogjes. Als u aan 10 vlagspelden niet genoeg heeft dan kunt u uiteraard gewoon extra vlagspelden kopen.

Extra Vlagspelden

De extra vlagspelden zijn assorti verpakt in doosjes van 40 stuks. De verschillende kleuren die er per doosje inzitten zijn: Rood, Blauw, Groen, Wit & Geel.

Betaalmethodes verder uitgebreid:

Betaal nu ook via PayPal:

Bij de winkels van IFM-Ecom was het al mogelijk om te betalen via Ideal of uiteraard gewoon per overschrijving van uw bank of Giro. Sinds kort kunt u nu ook kiezen voor de betaalmethode PayPal.

Voordelen PayPal

Het voordeel van betalen via PayPal is naast het feit dat u vanaf uw eigen PayPal account kunt betalen u ook met Creditcard kunt betalen. Daarnaast is gebleken dat veel mensen een PayPal account hebben voor betalingen bij E-bay en marktplaats en hier dus veel gebruik van wordt gemaakt.

Transactiekosten:

Helaas is betalen met een PayPal account niet zonder aanvullende kosten. Wij berekenen de kosten dan ook door aan u als klant. Bij het betaalscherm krijgt u duidelijk te zien wat deze kosten bedragen en hoeveel u nu in totaal dient te betalen.

In alle winkels actief:

PayPal betalingen worden in al onze webwinkels geaccepteerd! U kunt dus uw whiteboard, prikbord, papiervernietiger of bijvoorbeeld uw glassboard eenvoudig en veilig betalen met PayPal.

Stoepborden: trek de passanten naar binnen!

Stoepborden nu ook met Full color prints

Nieuw bij Krijtbordshop.nl zijn de Stoepborden met full collor prints. De Swinger 2000 & Swinger 3000 staan garant voor het aantrekken van de toevallige passant. Verhoog de traffic naar uw winkel door net even iets meer op te vallen dan de rest!

De stoepborden uit de Swinger serie zijn fraai vormgegeven en door het speciale design valt uw boodschap extra op! Door de vrijhangende constructie beweegt uw boodschap zich speels in de wind. Zo valt uw stoepbord goed op.

De stoepborden uit de Swinger serie vallen niet om omdat de wind geen vat kan krijgen op het geheel. U heeft hiermee een stormbestendig stoepbord dat buiten kan staan in weer en wind.

Nieuwe designs zijn eenvoudig op de plaat te plakken en de oude zijn eenvoudig te verwijderen. Zo kunt u hoogwaardige en afwisselende reclame maken.

Plan uw wedstrijden of toernooi

Whiteboard met voetbalveld, basketbalveld of ....

Bent u een trainer, coach of gewoon sportfannaat? Dan zijn onze nieuw sportveld whiteboards echt wat voor u! Op onze nieuwe voorbedrukte whiteboards kunt u eenvoudig uw wedstrijdplan weergeven en tonen aan de spelers of cursisten.

De sportvelden whiteboards zijn er in de volgende standaard uitvoeringen:

 1. Whiteboard met voetbalveld
 2. Whiteboard met basketbalveld
 3. Whiteboard met hockeyveld
 4. Whiteboard met toernooiplanning

Al deze borden zijn eenvoudig te gebruiken en beschrijfbaar en drooguitwisbaar.

Leuk ipv Zakelijk planbord!

Full Colour planbord, Memo 90x60 cm

De nieuwe LEUKE manier van het bijhouden van een planning is aangebroken! Bent u het ook nniet zat dat er alleen maar van die hele zakelijke planborden zijn? Nou wij ook! Daarom breiden wij ons assortiment planborden verder uit met leuke, speelse en toch functionele planborden!

Nu onder andere verkrijgbaar dit Full Colour planbord, Memo 90x60 cm Het full colour planbord Memo is persoonlijk, uniek en modern vormgegeven. Het planbord is universeel opgemaakt maar toch persoonlijk toepasbaar en het draagt bij aan een kleurrijke uitstraling en is eens niet zo zakelijk! Nu bij www.planbordshop.nl diverse nieuwe voorbedrukte planborden met leuke planningen!Papiervernietigers met Automatisch invoer

Nieuw bij papiervernietigershop.nl autofeed papiervernietigers

Reeds vorig jaar hebben wij de eerste echte commerciële auto+ papiervernietiger geïntroduceerd dit was de Auto+ 100, papiervernietiger. In het afgelopen jaar is deze machine een doorslaand succes gebleken. De fabrikant REXEL heeft dan ook besloten om de Auto+ 100 papiervernietiger te voorzien van een aantal broers en zussen. Naast de Auto+ 100, zijn nu ook de volgende auto+ papiervernietigers beschikbaar: Auto+ 60, Auto+ 80, Auto+ 250 of de Auto+ 500

Profiteer nu ook van deze efficiente papiervernietigers en reduceer de wachttijd bij de papiervernietiger tot een minimum!

De REXEL auto+ papiervernietigers zijn fluisterstil en produceren nog geen 60 Decibel. Door dit lage geluidsniveau kunt u deze direct bij de werkplek te plaatsen.


Kartonnen jaarplanners

Goedkoop plannen op Kartonnen jaarplanners

Nieuw bij planbordshop.nl zijn de kartonnen jaarplanners. Kartonnen jaarplanners zijn zijn het voordelige alternatief voor een duur en duurzaam planbord. Kartonnen jaarplanners zijn voor eenmalig gebruik en gooit u aan eind van het jaar gewoon bij het oud papier.

Kartonnen jaarplanners zijn ideaal voor de planning op kantoor, school of gewoon voor thuis. U heeft de keuze uit galamineerde planners of gewoon kartonnen planners. Er zijn tevens diverse indelingen beschikbaar.

Maak uw keuze en bestel eenvoudig online de juiste planner. Wij leveren ze direct uit voorraad en dat betekend dat u de bestelling al de volgende werkdag ontvangt.

Whiteboard Deluxe het unieke whiteboard

Whiteboards met luxe uitstraling

Nieuw bij Whiteboardshop.nl zijn de Whiteboards Deluxe! Uniek en nergens anders verkrijgbaar whiteboard met extra robuust en degelijk driehoeks frame. De whiteboards Deluxe worden in eigen beheer geproduceerd en onderscheiden zich van de standaard whiteboards.

Door gebruik te maken van een robuust driehoeksprofiel wordt er het whiteboard Deluxe een lust voor het oog. De dieptewerking die het Deluxe profiel geeft aan het whiteboard maakt het tot een echte blikvanger.

Het Whiteboard Deluxe wordt speciaal voor u op maat gemaakt en er zijn dus diverse mogelijkheden qua formaat en uitvoering. Kijk nu op onze website voor aanvullende informatie.

Aangepaste levertijden Feestdagen

De feestdagen staan voor de deur en dit betekend dat iedereen de kado's alweer in huis heeft gehaald. Veel mensen nemen lekker een paar dagen vrij en bedrijven gaan het jaar afsluiten en ruimen allees eens flink op.

Kortom ook voor ons tijd om het even iets rustiger aan te doen en dit jaar af te ronden.

De laatste dagen van het jaar zijn wij ook door de sluiting van diverse toeleveranciers niet in staat u de normale snelle levertijden te bieden. Onderstaand vindt u het aangepaste leverschema.

LET OP:

Besteld u op 22 of 23 dec dan verzenden wij u order pas op de 27e.
Besteld u op 27 of 28 dan versturen wij dezelfde dag nog.
Orders geplaatst op 29, 30 of 31 dec worden dinsdag 3 januari weer verwerkt.

Wij wensen u fijne feestdagen een een voorspoedig 2012!

Sinterklaas kadootjes

Leuke Sinterklaas kadootjes

De feestdagen staan weer voor de deur. Vind nu een leuk en verrassend kado bij onze kado artikelen.

Maak op memoborddeal.nl een keuze uit de diverse leuke geschenk artikelen. Nu tijdelijk voor Sinterklaas in prijs verlaagd, maar U mag er uiteraard ook van profiteren.

Nieuw magazijn IFM-Ecom

Geruime tijd is er gebouwd aan een nieuw magazijn met kantoor. Vanaf heden is alles volledig operationeel en hiermee is de weg vrij voor verdere expansie.

Om de groei te kunnen waarborgen is het nieuwe magazijn betrokken. Het magazijn met inpandige kantoorruimte moet helpen om de toenemende vraag en het groeiende aantal orders te verwerken.


Nieuw op Krijtbordshop.nl

Nu ook meer KADO artikelen op Krijtbordshop

In navolging op de vele vragen van onze klanten hebben wij het assortiment kadowaardige producten op krijtbordshop.nl behoorlijk uitgebreid. Dus vanaf nu kunt u diverse kado artikelen bestellen via onze webwinkel.

Zo hebben wij bijvoorbeeld voor een bruiloft een speciale spaarpot met hamer. De spaarpot in de vorm van een varken is van steen en is gemaakt om op te schrijven met krijt. Er zit geen opening in om het geld eruit te halen dus het bruidspaar zal de bijgeleverde hamer moeten gebruiken om het spaarvarken te kraken.


De specialisten van IFM-Ecom

Onze filosofie:

Bij IFM-Ecom geloven we in specialisme. In onze webwinkels treft u een breed en diep assortiment producten aan gericht op diverse toepassingen en geschikt voor op kantoor, op school of thuis.  We zijn geen warenhuis maar hebben kennis van zaken en weten waar we over praten.

Service en goed advies staat bij ons hoog in het vaandel. In onze webwinkels werken mensen die u graag te woord staan en hulp bieden bij het maken van de juiste keuze.

Permanent marker op uw whiteboard?

Whiteboards beschreven met permanent marker zijn klaar om vervangen te worden. Of toch niet?

Nee in de meeste gevallen is de schade herstellen door er met de juiste whiteboardmarkers overheen te schrijven en het daaarna uit te wissen met een whiteboardwisser. Reining na deze handeling het whiteboard met onze speciale reinigingsspray en uw whitebord is weer zo goed als nieuw.

Nieuwe horeca krijtborden online

Stijlvolle krijtborden vanaf heden leverbaar

Op krijtbordshop vindt u een geheel nieuw en exclusief assortiment krijtborden. Deze krijtborden met een antiek ogende barokken lijst zijn zeer geschikt voor gebruik in de horeca en een aanwist op iedere wand op uw kantoor of thuis.

Deze krijtborden zijn leverbaar in twee praktische formaten en beschrijfbaar met krijtbordmarkers. Exclusief gefabriceerd voor krijtbordshop.nl

Copyright © 2011 IFM-Ecom

IFM-Ecom | Lange Baan 12 | 8331 LW Steenwijk | Tel 013 - 57 84 230 | Fax 084 - 7 289 489

Email info@ifm-ecom.nl | KvK: 50476424 Brabant | BTW nr NL8227.67.776.B01 |